Onze dienst

Advies

Staat er een mooi bouwplan in de steigers, maar mist u een rechterhand op de bouwplaats? Wij kijken graag mee om gezamenlijk een sterk project in beton te gieten. Van brainstormsessies tot vraagstukken en bouwtekeningen. Wij ondersteunen op alle vlakken met onze kennis en slimme oplossingen.

Meer weten?

Benieuwd wat Spronk Infra voor uw project kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Of het nu voor mondeling advies of een ontwerptekening is. Wij helpen u graag verder.  

Neem contact op

Meer weten?

Benieuwd wat Spronk Infra voor uw project kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Of het nu voor mondeling advies of voor een ontwerptekening is. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Advies | Ondersteuning | Transparant

Turnkey

Spronk Infra handelt volgens de ‘turnkey’ aanpak: één bedrijf maakt het gehele project ‘sleutelklaar’. Dat betekent dat wij vanaf de voorbereidingen betrokken zijn bij het project. Van de zandbak naar de eerste sleutelomdraai. Om dit te realiseren werken wij met meerdere partijen samen, waarvan ieder zijn eigen expertise. Het begint bij de brainstorm en het advies. Mondeling, maar ook met concrete ontwerptekeningen. Heeft u een specifiek vraagstuk of wilt u een trouwe en betrokken partner die u gedurende het project begeleidt? In beide gevallen staan wij voor u klaar.

Ontwerp | Concept | Riolering

Ontwerpen

Zit u in de ontwerpfase van een project en heeft u meer inzicht nodig op de huidige locatie en grond? Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van het conceptontwerp. Door landmeters in te zetten ondersteunen wij al bij de basistekeningen: wat zijn de ontgravingshoogten en met welke dieptes hebben we te maken? Zelfs het rioolontwerp nemen wij mee wanneer het gaat om een nieuw pand. We kijken kritisch naar de locatie van de toiletgroepen en de hoeveelheid gebruikers. Heeft u al een concepttekening staan, maar wilt u dat wij hier nog een kritische blik op werpen? Dan nemen wij deze graag onder de loep voor eventueel slimmere oplossingen.  

Kernwaarden 

Inspectie

Het kan zijn dat u wat problemen ervaart met uw terrein of riolering. Misschien is er meteen duidelijk wat er moet gebeuren, maar het kan ook zijn dat er eerst een inspectie nodig is om de huidige situatie in kaart te brengen. Of dit nu voor uw straatwerk, terrein of riolering is; wij voeren een grondige inspectie uit om inzichtelijk te krijgen wat er moet gebeuren.

Bekijk onze projecten

Den Haag Maanplein

Den Haag Maanplein

We zijn in Den Haag nog steeds bezig rond de bouw van de 2 woontorens. De basis van woontoren op Maanplein 110 is gereed en hier vind de komende negen maanden de bouw van de toren van 75m hoogte plaats.

Lees meer
CD ONE Amsterdam

CD ONE Amsterdam

CD ONE is een nieuw kantoorpand, aan de Disketteweg te Amsterdam, gericht op creativiteit en innovatie.

Lees meer

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen?