Onze dienst

Grondwerk

Spronk Infra adviseert, ondersteunt en voert het benodigde grondwerk uit voor uw bouwplaats. Van uitgravingen en het afvoeren van grond, tot het aanleggen en repareren van riolering. Wij realiseren een droge en bereikbare bouwput als ijzersterke basis voor uw bouwproject. We krijgen vaste voet aan de grond.

Meer weten?

Benieuwd naar het grondwerk dat wij voor uw project kunnen verrichten? Of wilt u meerdere werkzaamheden uit handen geven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

Meer weten?

Benieuwd naar het grondwerk dat wij voor uw project kunnen verrichten? Of wilt u meerdere werkzaamheden uit handen geven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

Grondwerk | Advies | Afvoeren | Veiligheid

Grondwerk:
het bouwrijp maken van grond

Spronk Infra is al ter plaatse voordat alle andere partijen aanwezig zijn. Wat eerst het aanzicht had van een weiland of zandbak, maken wij binnen een korte periode bouwrijp. Aan de hand van ons eerdere advies en tekeningen weten wij precies waar we moeten starten. We graven de grond op hoogte uit of we voeren zand en puin aan, om de juiste hoogte te realiseren. Overige grond voeren we af. Zo richten wij met ons grondwerk een veilige en goedverzorgde bouwplaats in. Klaar voor andere partijen om te heien of om andere werkzaamheden te verrichten.

Grondverbetering | Sarneringen | Fundering | Groen

De diepte in met Spronk Infra

Zijn er plekken in de ondergrond die ontoereikend zijn qua stabiliteit? Dan onderzoeken wij de opbouw van de grond met een adviseur in de hand. Vervolgens beslissen we tot welke diepte we klei of veen moeten verwijderen, om grondverbeteringen uit te voeren. Zand en puin brengen we hiervoor in de plaats. Onze sarneringen voeren we uit volgens de BRL 7000-normering. Aan de hand van onze kennis en ervaring brengen wij passende funderingwerken aan; indien gewenst met bijpassende verdichtingsrapporten. Is het bouwproject opgeleverd? Dan maken we graag het aanzicht compleet door middel van onze groenvoorzieningen.

 

Riolering

Rioolontwerp | Aanleg | Reparatie  

Riolering

Rondom een pand of gebouw moet er altijd riolering aangebracht worden. Wij denken mee in de mogelijkheden en ondersteunen in de uitvoering. We kijken kritisch naar de locatie van de toiletgroepen en de hoeveelheid bezoekers van het pand. Dit bepaalt de locatie en de benodigde daadkracht van het rioleringssysteem. Wanneer wij deze data hebben verworven, verwerken we deze in het rioolontwerp en de rioolaanleg. Heeft u problemen met uw riolering? Dan kunt u ons uiteraard ook inschakelen voor rioolreparatie. Spronk Infra weet waar te beginnen, maar ook hoe af te maken.

Bekijk onze grondwerk projecten

Den Haag Maanplein

Den Haag Maanplein

We zijn in Den Haag nog steeds bezig rond de bouw van de 2 woontorens. De basis van woontoren op Maanplein 110 is gereed en hier vind de komende negen maanden de bouw van de toren van 75m hoogte plaats.

Lees meer
CD ONE Amsterdam

CD ONE Amsterdam

CD ONE is een nieuw kantoorpand, aan de Disketteweg te Amsterdam, gericht op creativiteit en innovatie.

Lees meer

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen?