Spronk MVO 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk aspect binnen Spronk Infra. Duurzaamheid staat centraal en het bewustzijn van onze ecologische voetafdruk is gegroeid. Door onze werkzaamheden zo duurzaam en bewust mogelijk in te richten proberen wij onze voetafdruk te reduceren.  

Benieuwd naar ons verhaal?

Maak kennis met het team van Spronk Infra. Onze specialisten leveren op maat advies en starten met alle aandacht en specialisme aan uw project. Benieuwd welke gezichten er achter Spronk Infra zitten? Lees dan verder.  

Lees meer

Benieuwd naar ons verhaal?

Maak kennis met het team van Spronk Infra. Onze specialisten leveren op maat advies en starten met alle aandacht en specialisme aan uw project. Benieuwd welke gezichten er achter Spronk Infra zitten? Lees dan verder.  

Lees meer

Kwaliteitsborging | Duurzaam | Verantwoord ondernemen  

Duurzame inzet 

Bij Spronk Infra willen we zo min mogelijk onnodige uitstoot produceren. Om die reden maken we gebruik van vaste partners verspreid door het hele land. Dit bespaart niet alleen uitstoot, maar ook overbodige reiskosten. Zo zetten we altijd lokale mensen en materieel in die op korte afstand van het project beschikbaar zijn. Dit zijn vaste contractpartners of zusterondernemingen waar we langdurige samenwerkingen mee hebben. Daarnaast moet het materieel altijd veilig en VCA-gekeurd zijn. We vertrouwen volledig op onze partners en zijn daarnaast ook vaak zelf aanwezig op een project. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze werkzaamheden. Wilt u verzekerd zijn van een goed resultaat? Dan voeren wij inspecties uit en stellen we een verdichtingsrapport op om aan te tonen dat de uitvoering goed is verlopen. In veel gevallen zit er garantie op het geleverde werk.  

Certificering | Kwaliteit | Bewust  

BREEAM-certificering 

Vanuit de bouw werken we vanuit de BREEAM-normering. Dit is iets wat gevraagd wordt vanuit onze opdrachtgevers. We voeren het vrijgekomen water netjes af, meten welke hoeveelheden we mogen lozen en zoeken uit hoe we kunnen infiltreren. We berekenen de volgende vraagstukken: wat is de grootste regenbui, hoe snel moet dit afwateren en welke hoeveelheid kan het rioolstelsel hebben?

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Maatschappelijk | Waarde | Betrokken  

Sponsoring

Wij geven graag iets terug aan de wereld. Dit doen wij door regelmatig organisaties en evenementen te sponsoren die ons aan het hart liggen. Denk aan de KWF Kankerbestrijding, Trekkertrek of het sponsoren van initiatieven van collega’s. Op deze manier proberen wij op maatschappelijk vlak waarde toe te voegen.